motto: "bez háčků a bez čárek, je mobilní pisálek"

11.4.10

Silenstvi jmenem Nakupni centrum

Ivci kolegyne bude mit narozeniny. Vcera jsme proto vyrazili do NC Tesco Letnany pro darek. Ivca mela konkretni predstavu, tak jiz predem bylo vylouceno zmatene pobihani po nakupnim centru a hledani vhodneho darku. V prvnim obchudku sice meli co jsme hledali, ale nam se to nelibilo. Nebylo to proste ono. Navstivili jsme jeste dalsi dva obchody, vysledek byl stejny jako v prvnim. Zkusili jsme to jeste primo v Tescu. Take nic. Tak jsme nakoupili alespon nejake potraviny, aby jsme tam jako nelezli zbytecne. Vzdali jsme se myslenky, ze najdeme co hledame. Objevili jsme spousty jinych, zajimavych veci, ale to, za cim jsme prijeli, ne.
Vsude se to hemzilo lidmi. V nekterych obchudcich je to doslova telo na telo. Chvilkama mi to pripadalo jako pred Vanocemi. Neskutecne hemzeni lidi. Kdysi jsem nekde cetl clanek o tom, jak cele rodiny travi vikendy pobytem v nakupnim centru. To nechapu. Jak nekoho muze bavit travit cely den pobytem a pohybem po nakupnim centru? Hemzenim se a prodiranim mezi podobne smyslejicimi lidmi.
Cestou skrz Tesco k autu jsme se zastavili v Kenvelu a protoze tam opet probiha akce ''Kup za 2000, zaplatis 1000'', koupil si Denis tricka, kosili, kratasy a kecky.
Dnes jsme se do Tesca byli nuceni vratit a koupit konecne darek pro oslavenkyni. V sobotu se nam libila takova hezka volovinka, tak se ji snad bude libit.
Nakupni centra navstevujeme pokud mozno co nejmene a jen v nejnutnejsi mire.

Žádné komentáře:

Okomentovat