motto: "bez háčků a bez čárek, je mobilní pisálek"

29.4.10

Hura do Liberce

Konecne po dvou dnech, kdy jsem byl v Usti n. Labem, jsem se take podival do Liberce. Naposledy jsem tu byl, kdyz zacinala snehova kalamita, ktera posleze ochromila celou republiku.
Uz vcera to vypadalo, ze se podivam do Ceskych Budejovic, naves jsem mel pripraveny na jejich rampe, ale stejne z toho bylo nakonec Usti. Tak snad by to tento tyden mohlo vyjit. Zbyvaji jeste dva dny.
Cesta do Liberce je naprosto pohodova. Mimo Karlovych Varu, je kazda ranni cesta v pohode. Ale navrat. Ten z Usti je bezkonkurencne nejdesivejsi. Nechapu, jak nekdo, z ridich pracovniku, mohl prohlasit, ze je to nejbliz, tak budeme vypomoce jezdit prave tam. Objizdka v Usti stale trva a vypada to, ze jeste dlouho bude. Smerem od Prahy to jde. Da se projet kolem nadrazi, ale zpet se musi temer kolem celeho mesta. U Lovosic probiha stavba noveho napojeni, na dalnici D8, do Teplic, tak to tam je take pekne vesele. Ale nejhorsi je to pres Prahu. Od Letnan to poskakuje v kolone az pod Klicovsky kopec. Staci jeden ''tukanec'' a o zabavu je postarano. Dlouhe kolony az k Jizni spojce nejsou vyjimkou.
Od Liberce je to v pohode. Sice se take musi pres Prahu, ale kdyz je nejhur, lze to objet pres Lysou n. Labem, Cesky Brod, Kostelec n. C.L. a Ricany do Modletic. Nejpohodovejsi je to z Budejic, to Prahou projizdim az cestou domu z prace.
A je vylozeno, jede se do Prahy.

Žádné komentáře:

Okomentovat