motto: "bez háčků a bez čárek, je mobilní pisálek"

13.3.10

Jarni prazdniny 2010 - sobota

Po tydnu dovolene, na cerstvem vzduchu, na vsi, na chaloupce, jsme se vratili do Prahy.
Rano jsem s Bambulou jeste dosel ke staremu zamku se probehnout a cestou zpatky jsme koupili rohliky ke snidani. Dopoledne se pak neslo ve znameni uklidu, baleni a pripravy topeni na priste. Kluci se vzdali obeda, abychom mohli co nejdrive vyrazit ku domovu. Poslal jsem je do eka a s Bubakem, aby se pred cestou vyvencil. Nanosil jsem veci do auta a a Beruska se rozhodla stavkovat. Ne a ne nastartovat. Kluci se vratili, tak jsem je poslal do chalupy. Tam, kde bylo uklizeno. Beruna jedna zlobiva. Nakonec vypomohl strejda a dodal autu stavu. Uz tu baterku budu muset opravdu koupit.
Cesta domu utikala jako pokazde. Vsichni nas predjizdeli, ale my nikdy nechvatame. Jedeme si svym tempem. S rozvahou a bezpecne.
Doma nikdo nebyl, Ivca byla na seminari a Romca se slecnou. Vybalil jsem, Denis vzal koupel a vypalil za kamosema, ktere tyden nevidel. Pretahal jsem fotky do pocitace a jal se delat popisky, dokud si pamatuju, co bylo kde focene. K veceru prisla Ivca, to bylo radosti, to bylo vitani. A uz jsme vsichni doma. Vlastne ne, Romca spi u slecny, tak az zitra.

Žádné komentáře:

Okomentovat