motto: "bez háčků a bez čárek, je mobilní pisálek"

4.5.10

Den blbec

Den na pi.u, mohl bych dnes vykriknout toto osklive a sproste slovo. Kdyz se dari, tak se dari.
Vcera jsem byl zoufaly z kolony na Jizni spojce a smerem na Barrandov. Dnes naopak nadseny z hladkeho prujezdu az do Rep. Vcera vsak me trapeni ranni kolonou zkoncilo, pak jiz nasledoval naprosto pohodovy den. Rychle vylozeni OBI Ruzyn a rychla nakladka v Dobrovizu. Pohodovy prujezd Prahou na firmu a doma jsem byl brzo.
Dnes to ovsem pohodovou cestou do Rep zkoncilo. V Hornbachu jsem se zasekl 4 hodiny. A ani me nenechali najet na rampu k vykladce. Vezl jsem pet zahradnich traktoru, bedny pres celou sirku navesu. Vylozili si to jesterkou na dvore, ve skladu na ne nebylo misto. To vedet, tak jsem to objel a usetril si spoustu casu.
V OBI Ruzyne to bylo nemlih to same. Jen o hodinu kratsi. Pres noc se jim nenabila jesterka, tak jezdili s jednou mezi skladem, garazi a zahradou. Pak uz nasledoval presun do Dobrovizu. Tam byla pohoda. Rychle nalozeno a mazal jsem na depo. Jenze uz bylo odpoledne a protoze se rekonstruuje jedna pulka Novoreporyjske, zacala se delat kolona. Barrandakem dolu uz to jelo.
Z denni smeny jsem prisel prvni a odesel posledni. Dnes jsem si odpracoval poctivych 12 hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat