motto: "bez háčků a bez čárek, je mobilní pisálek"

14.2.11

nUnLock - Když se Nokia tváří jako iPhone

Chcete vypadat fakt drsně? Chcete vypadat fakt cool? Chcete, aby si lidi mysleli, že vaše dotyková Nokia je iPhone? Nebo chcete jen šetřit hardwarové tlačítko pro zamykání displeje, tak jako já? Tak právě pro vás je aplikace nUnLock.

Je naprosto jednoduchá na ovládání. Vlastně neumí nic jiného, než se jen tvářit, že vaše Nokia s dotykovým displejem je iPhone. Alespoň, co se zamčené obrazovky týká.

V "zamčeném" stavu aplikace zobrazuje základní informace. Čas, datum, den v týdnu, sílu signálu a stav baterie. Ve spodní části displeje je doslova obří posuvník, pro aktivaci displeje. Po jeho odemčení se dostanete do základní obrazovky telefonu. Pro uzamknutí stačí dvojstisk MENU klávesy. Ale pozor, telefon se zamkne i při dvojstisku při běžící jakékoli aplikaci. Třeba i hry.

V nastavení lze vybírat tapetu pozadí, buď předpřipravenou, nebo vlastní obrázek. Průhlednost, barvu písma, citlivost posuvníku, formát času a data. Můžete zvolit vlastní popisek posuvníku a zapnout/vypnout zvukový signál při odemčení displeje. Plus další drobnosti. Jak jsem psal výš, aplikace je jednoduchá.

Existují dvě verze nUnLocku. Základní, se kterou si dostatečně vystačíte. A placená. Ta dovolí AutoStart a AutoLock po restartování přístroje. Dále dokáže zobrazit náhled doručené SMS zprávy a nabízí cca 1000 předpřipravených pozadí ke stažení. Cena FULL verze je 50 Kč.

Aplikace je určena pro telefony Nokia s OS Symbian S60 5th edition.

Žádné komentáře:

Okomentovat