motto: "bez háčků a bez čárek, je mobilní pisálek"

13.12.09

Strom naděje a splněných přání

Před několika lety, jsme se rozhodli, že na Štědrý den, začneme dělat radost nejen našim dětem, ale i dětem z dětských domovů, které neměli tolik štěstí a nemají vlastní rodinu, ale přesto, tak jako jiné děti, si píší Ježíškovi o dárek. Začali jsme chodit do Vinohradského pavilónu, kde Český rozhlas pořádal Strom splněných přání a posléze do OC Tesco Letňany. Vždy jsme si vybrali dvě děti, ve věku našich kluků a splnili jsme jim jejich přání. V uplynulých dvou letech, jsme tuto tradici vynechali, ale letos jsme se k tomu opět vrátili. Tentokrát jsme si v Galerii Fénix, ve Vysočanech, vybrali dva kluky, kteří se touto dobou léčí na hematologickém a onkologickém oddělení FN Motol. První si přál DVD film, vybrali jsme TRANSFORMERS a IRON MAN
transformers_ironman
Přáním druhého bylo LEGO 8996 - Bionicle Skopio XV-1
lego_8996 
Obě přání se nám podařilo realizovat a jsme moc rádi, že jsme mohli splnit přání dětem, které Štědrý den, místo u vánočního stromečku, budou trávit v nemocnici. Přejeme jim mnoho štěstí, ale hlavně zdraví, které budou potřebovat moc a moc.

Myslím, že i ostatní lidé by si měli najít chvilku a zastavit se u podobných Stromů nadějí a splněných přání a vybrat si tam človíčka, kterému udělají radost. Vždyť co je o Vánocích krásnější, než rozzářené dětské oči.