motto: "bez háčků a bez čárek, je mobilní pisálek"

8.5.07

Les, koupání, autoškola a grilování - neděle 6.5.2007

Les
V neděli jsem s Ivčou a Bacardinem vyrazili do lesa. Máme oblíbený les, kam v létě chodíme na houby. Loni jsme tam byli,jesště když byl Bacardi malé štěně. Chtěli jsme se podívat, jak les vypadá letos. Byli jsme vellice překvapení, les je prokácený, ale na mnoha místech jsou již zasázené nové stromky. Kam budeme letos chodit na houby?
Koupání
Cestou zpátky jsme se zastavili u rybníka, kam jezdíme koupat Bacardiho. Lehce pršelo, tak jsme se chtěli jen podívat. Sotva jsem otevřel dveře od auta, už se fafín hnal k vodě a už tam byl. Odvaloal jsem ho a sundal mu aspoň obojek. V kufru auta zůstal dummy po posledním koupání v Předoníně. Tak jsme mu ho hned začli házet. Bacardi se krásně vykoupal. Ještě jsme mu jej chvíli házeli na břehu, aby trochu oschl, osušil se a jeli jsme domů.
Autoškola
K Romčovo 16-tým narozeninám jsem slíbil, že se projede autem. Tak jsme odpoledne vyrazili. Ivča si také chtěla oživit své jízdní zručnosti a vzali jsme s sebou i bratránkova syna Davida. Byla legrace, všem to šlo. Ivča už je straý harcovník, takže bez problému. Kluci to zkoušeli poprvé, takže jsme poskakovali, chcípali nebo "gumovali". Ale vnikli do toho rychle a pak jsme se pěkně vozili. Všem se to moc líbilo.
Grilování
Večer jsme grilovali masíčko, moc jsme si pochutnali.

Žádné komentáře:

Okomentovat