motto: "bez háčků a bez čárek, je mobilní pisálek"

10.7.06

Výlet

Dnes dopoledne jsem s klukama vyrazil trochu procvičit Bacardiho. Chodíme ke kostelu, kde je prima velký trávník. Házeli jsme mu aport a Denis se s ním honil. P ři jednom z pokusů odhodit aport co nejdál, se nám jej podařilo honit na strom. Stáli jsme tam a přemýšleli, jak jej dostaneme dolů. Na strom jsme nemohli, apor t se zachytil na samém kraji větve, kam bychom se stejně nedostali. Kluci došli pro kameny a začali jsme se trefovat. Po 10 minutách se nám jej podařilo dostat na zem. Raději jsme šli domů.
Odpoledne jsme se vypravili na výlet. Nemohli jsme se shodnout kam pojedeme, stále jsem se snažil prosadit Cheb, protože si tam Ivča koupila nádhernou porceláno vou panenku a ráda by si koupila ještě aspoň jednu. Nakonec jsme se rozhodli, že pojedeme jedním směrem a kde budeme chtít, odbočíme, nebo zastavíme a půjdeme d o lesa. Vyrazili jsme a jeli a jeli a jeli. Po zastávce, kdy jsem Ivče vyrazil (nechtěně) cigaretu z ruky, ta jí spadla na sedačku, tak jsme ji hledali, aby nez ačalo hořet auto, po další zastávce na odpočívadle u lesa, odkud nás vyštvali dotěrní komáři, hovada a jiná havěť, jsme dorazili do Mariánek z druhé strany, než jsme vyjeli. Jeli jsme se podívat "k lebce". Je to místo v lese, směrem na Krásné, kdo loni v létě Ivča s klukama našli srnčí lebku. Schovali ji, v zimě jsme s e na ni byli podívat, ale nenašli jsme ji, letos jsme ji již našli. Babičku jsme nechali u auta a šli se podívat do lesa. Je sucho, nic neroste. Ivča sesbírala pár borůvek, které rozdělila mezi účastníky výletu. Mně, Denise, babi Ivču, Bacardiho a Sisinu.
Po návratu jsem s Denisem vyrazil na kole na Reviéru (koupaliště). Jen jsme se tam otočili a jeli domů. Zítra asi půjdeme k rybníku.

Žádné komentáře:

Okomentovat