motto: "bez háčků a bez čárek, je mobilní pisálek"

11.7.06

Bacardi už plave

Dopoledne jsem s Bacardíkem potrénoval "sedni, lehni, stoupni". Je šikovný, rychle se učí. Po obědě jsme vyrazili do Chebského Tesca pro další panenky. Ivíčkovi se moc líbí, tak jsem ji chtěl udělat radost a koupili jsme rovnou další tři. Před Tescem je prodejna zmrzliny Ňam ňam. S klukama jsme si dali každý velký kelí mek zmrzliny. Bacardík dostal oblíbené "žužlinky".
Cestou zpátky jsme se rozmýšleli kam se pojedeme vykoupat. Zvítězil rybník. Při odjezdu jsme zbalili klukům plavky a Bacardíkovi koupacího kozlíka. Ve vodě byl první Denis, po něm Bacardi a nakonec, po velkém přemlouvání i Romča. Ivča má pokousané nožky od lesní havěti, tak moc do vody nechtěla. Nožky, ale přesto smoči la. Já tam musel také, ale jenom po kolínka. Střídali jsme se v házení kozlíka, až jsme ho házeli tak daleko, že Bacardi musel plavat. Nechtěl, ale po chvíli je j to začalo bavit a ke konci už plaval jako zasloužilý plavec. Po každém donesení kozlíka byl odměněn nějakým pamlskem. Když si poprvé zaplavčil, dostal celý ro hlík. Miluje ho.
Domu šel "po svých", byl celý mokrý. Kousek od rybníka je pumpa. Tam jej pokaždé myjeme, aby nesmrděl rybinou, nebo aby se v horku osvěžil.
Doma ještě dováděl s Denisem před garáží. Honili se s pipinkou, až celý oschnul.
Teď spí jako špalek.

Žádné komentáře:

Okomentovat