motto: "bez háčků a bez čárek, je mobilní pisálek"

17.7.06

Víkend

Sobota se nesla v duchu oslav. Byli jsme popřát tetě Haně v Kryrech ke kulatému výročí. Jedlo se, pilo se, zkrátka, hodovalo se, jako na velkých kulatých naroze ninách.
Oslavu jsme spojili i s poznávacím zájezdem. Poznávacím pro Bacarďáka. Jel se podívat na koně. Ivy sestřenice má koně. Není tedy lepší věc, než když se pes sezn amuje s koněm, vlastněmým známou osobou. Dorazili jsme na pozemek, kde se "kůňa" prohání. Dlouho jsme se již s nimi neviděli, takže jsme si i pěkně pokecali. Ba cardi byl ze začátku velice ostražitý. Dorážel na Portose a v zápětí se schovával za Ondru, když k němu kůň otočil hlavu. Tolik štěkání na koně, jako v sobotu, ještě Bacardi nepředvedl za celou dobu, co jej máme. Postupem času, se přeci jen Bacardi osměloval a osměloval, až už vlezl i za koněm do ohrady a vyzýval jej k e hře. Mrzí mě, že jsem s sebou neměl foťák. Obrázky by byly kouzelné. Na pozemku mají kočku, protože porodil kotě, jakmile zahlédla psa, naježila se jako dikob raz. Až jsme se tomu smáli, že chybí jen, aby začala vystřelovat ostny. Škoda, že Ondra musel do práce, určitě bychom si ještě dlouho povídali.
Domů jsme jeli až večer.
Neděle již byla klasická. Dopoledne Bacardi trénoval, tentokrát s Romčou. Příští týden jedeme do Mladé Boleslavi na výstavu, ale pouze v kategorii Mladý vystavo vatel, protože se jedná o Národní výstavu a není vypsaná kategorie pro štěňata.
Odpoledne jsme jeli na borůvky. Rostou, rostou a rostou. Daly by se sbírat celý den a ještě by bylo stále co sbírat.

Žádné komentáře:

Okomentovat